“Help, ik ga golfen!” in de winkel en op een taart

Normaal schrijf ik op dit blog over online marketing, maar nu ik ook een boek heb geschreven over golf, maak ik deze keer nog even een uitstapje. Vorige week verscheen het boek “Help, ik ga golfen!” en vandaag was ik in een grote boekwinkel om te kijken hoe het boek erbij ligt. Dat was even schrikken. Er lagen maar liefst 20 exemplaren op twee dikke stapels! Altijd fijn als je boek er zo bij ligt. Zie de foto hieronder.

Tevens leuk was dat mijn uitgever op de dag van de verschijning een taart liet bezorgen, waarop de cover van het boek middels marsepein geplaatst was. Erg leuk! Zie de foto.

Voor geïnteresseerden – het schijnt dat veel mensen die actief zijn in de wereld van online marketing ook golfen – is alles over het boek te lezen op helpikgagolfen.nl.

Leave a Reply