Niet elke “like” is wat hij lijkt [interview]

Afgelopen week verscheen een interview met mij in Jobat, een vacaturekrant die wordt bijgesloten bij onder meer De Standaard en Het Nieuwsblad. De digitale editie, jobat.be, werd vorig jaar uitgeroepen tot beste vacaturesite van België.

In het interview, met de titel “Niet elke like is wat hij lijkt” ga ik onder meer in op de waarde van Facebook likes, social media marketing, en geef ik enkele korte tips over het inzetten van social media voor het vinden van een baan.

De PDF versie is hier te bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>