Over

Zelfstandig online marketing adviseur en interim manager
Jeroen Bertrams (1974) is sinds 1998 actief in de online wereld. Na zijn studie Economie startte hij als strategisch marketing adviseur bij VODW Marketing. Als internetondernemer bracht hij tussen 2000 en 2005 drie sites naar de top honderd in Nederland. Sinds 2005 werkt hij fulltime als online marketeer, manager en (online) business developer. Op projectbasis en interim.

Als online expert is Jeroen te gast geweest bij onder meer Nieuwsuur, Netwerk, TROS Radar, BNR Nieuwsradio, RTL Boulevard, 3FM en Q Music.

Met zijn werk won hij diverse prijzen, waaronder twee internationale ECHO’s voor de beste wereldwijde online marketing campagne in de categorie “finance”.

Hij werkte onder meer voor Randstad, Centraal Beheer Achmea, SNS Bank, Essent, Tempo Team, PNOzorg, Philips en KLM. Maar ook voor diverse startups. Hij behoorde tot de eerste vijf gebruikers van Google Adwords, mocht Google Adsense in Nederland als eerste testen, bracht Social Media Marketing naar grote bedrijven, en was in 2001 bedenker van de eerste zakelijke weblog van Nederland. Hij is auteur van zeven boeken, waaronder de bestsellers “Social Media Expert in een Week” en “Online Marketing Expert in een Week”.

Jeroen schrijft niet alleen over online marketing. In mei 2014 verscheen zijn debuutroman “Het IQ van Victoria“.