Publicaties

online marketing expertOnline Marketing Expert in een Week
Jeroen Bertrams

Lees alles over het boek, waaronder inhoud en achtergronden: “Online Marketing Expert in een Week

Hoe behaal je als marketeer of ondernemer succes op internet? Hoe genereer je kwalitatief hoogwaardig bezoek met online campagnes? Welke vormen van online marketing moet je inzetten? Welke juist niet? Hoe zorg je voor een optimale conversie op jouw website? Hoe ontwikkel en onderhoud je succesvolle social media profielen? Hoe adverteer je op Google, Facebook, LinkedIn en Twitter? Hoe bereik je mensen op hun smartphone?

Dit boek geeft een krachtig en actueel overzicht van ruim twintig vormen van online marketing. Van zoekmachine marketing tot en met affiliate marketing en social media marketing. Nieuwe ontwikkelingen, zoals mobile marketing, gamification, realtime bidding, en location based marketing komen uitgebreid aan de orde. De auteur beschrijft bovendien hoe de eigen website voor conversie en social media kan worden geoptimaliseerd. Een onmisbaar en vooral praktisch boek voor iedereen die online succes wil boeken.

social media expertSocial Media Expert in een Week
Jeroen Bertrams

Lees alles over het boek, waaronder inhoud en achtergronden: “Social Media Expert in een Week

De opkomst van social media biedt grote kansen voor mensen en bedrijven. Het sociale web is een ongekende kennisbron die kan helpen bij het verbeteren van producten, diensten en proposities. Dankzij nieuwe vormen van communicatie, marketing en verkoop kunnen bedrijven razendsnel hun bekendheid vergroten en omzet verhogen. Met simpele trucs kunnen zowel de eigen website als profielen op sociale netwerken uitgroeien tot plekken waar waardevolle interactie tot bloei komt.

In dit boek beschrijft Jeroen Bertrams hoe bedrijven met succes de zeven belangrijkste activiteiten op social media kunnen uitvoeren:
- luisteren
- communiceren
- publiceren
- marketing
- verkopen
- optimaliseren
- meten

Op Twitter, Facebook, en LinkedIn tot en met Google+, Groupon en Pinterest. Van sociale netwerken tot en met reviewsites, weblogs en fora. Van social media marketing tot en met succesvolle webcare.

online marketingOnline Marketing – strategie en tactiek
Jeroen Bertrams

Geheel herziene druk oktober 2011. Lees alles over het boek, waaronder recensies, achtergronden en inhoud: “Online Marketing – strategie en tactiek

Dit boek helpt elke online marketeer om fors betere resultaten te realiseren. Of hij nu zelfstandig werkt of voor een multinational. Voor ruim twintig vormen van online marketing worden de belangrijkste tips en trucs beschreven. Daaronder zoekmachine marketing, social media marketing, affiliate marketing, email marketing, widgets, winvertising, crossmedia marketing en free publicity.

Belangrijke basiskennis over soorten uitingen en slimme afrekenmodellen komt uitgebreid aan de orde. Gebruik het concrete stappenplan in dit boek en de gouden regels voor online marketing om een krachtige, samenhangende online marketing strategie te ontwikkelen. Van het genereren van bezoek tot en met optimale conversie op de eigen website. Met als uiteindelijk resultaat meer bezoekers tegen lagere kosten die maximaal converteren in loyale, winstgevende klanten.

Op naar de topOp naar de top!
Waarom bereiken sommige mensen wel de top binnen organisaties en andere niet? Om die vraag te beantwoorden, sprak Jeroen Bertrams met bestuursvoorzitters van vooraanstaande Nederlandse bedrijven over de belangrijkste thema’s rondom management en leiderschap. Op basis van de gesprekken stelde hij voor elk thema vast op welke wijze succesvolle managers zich kunnen onderscheiden van gemiddelde managers.
Uitverkocht, maar nog wel rechtstreeks te bestellen

De 49 basisregels
Het boek “De 49 basisregels voor het delen, benutten en belonen van kennis” wordt gezien als onmisbare publicatie voor iedere organisatie die kennismanagement serieus neemt.
Bertrams beschrijft in een inleidend hoofdstuk een nieuw en concreet kennismanagementmodel dat direct te gebruiken is in elke organisatie. Het belangrijkste deel van het boek zijn de 49 basisregels die het succes van kennismanagement bepalen. Elke basisregel is voorzien van praktijkgerichte tips. Stuk voor stuk direct toepasbaar. De 49 basisregels zijn onmisbaar voor bedrijven en medewerkers die hun kennis en ervaring daadwerkelijk optimaal willen benutten
Bestellen? Neem contact op

De Kennisdelende Organisatie
Deze publicatie is inmiddels uitgegroeid tot een echte managementklassieker. Met “De Kennisdelende Organisatie” was auteur Jeroen Bertrams één van de eerste schrijvers die het onderwerp kennismanagement uitgebreid aan de orde stelde. Het boek werd zeer goed ontvangen met lovende recensies. Na publicatie behoorde het boek twee jaar lang tot de best verkochte managementboeken op z’n gebied. Bestellen? Neem contact op

Online Marketing Adviseur en Auteur