Op naar de Top

Op naar de topJeroen Bertrams
Waarom bereiken sommige mensen wel de top binnen organisaties en andere niet? Om die vraag te beantwoorden, sprak Jeroen Bertrams met bestuursvoorzitters van vooraanstaande Nederlandse bedrijven over de belangrijkste thema’s rondom management en leiderschap. Op basis van de gesprekken stelde hij voor elk thema vast op welke wijze succesvolle managers zich kunnen onderscheiden van gemiddelde managers.

Op naar de top is een vernieuwend boek dat managers helpt bij het verbeteren van hun prestaties en die van hun medewerkers. Bertrams neemt regelmatig afstand van bekende managementconcepten en komt met verrassende idee├źn over gezond management en krachtig leiderschap. De inzichten van de bestuursvoorzitters, die door het gehele boek verwerkt zijn, geven daarbij een waardevol inzicht in de daadwerkelijke praktijk van topmanagers.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe hij zijn prestaties aanzienlijk kan verbeteren. Op heldere wijze wordt aangegeven welk gedrag, attitude en aanpak vereist zijn om succesvol te zijn. Daarnaast geeft het boek inzicht in de eisen die topmanagers stellen aan mensen die snel willen groeien binnen bedrijven. Een onmisbare publicatie voor iedereen die de top wil bereiken.

Met onder meer de bestuursvoorzitters van Aalberts Industries, Ahold, Randstad, KPN, TNT, Imtech, Boskalis, OCE, Ahold, Accenture, AEGON, Wessanen en Stork.

Uitverkocht, maar nog wel rechtstreeks te bestellen

Informatie
Titel: Op naar de Top
Auteur: Jeroen Bertrams
Hardcover, 220 pagina’s
EUR 19,95
Scriptum, 2006
ISBN 9055944416