Online Marketing

Online Marketing – strategie en tactiek
Jeroen Bertrams

Nieuwe, geheel herziene editie oktober 2011. Te koop in alle (online) boekhandels. Lees alles over het boek: “Online Marketing – strategie en tactiek

Dit boek helpt elke online marketeer om fors betere resultaten te realiseren. Of hij nu zelfstandig werkt of voor een multinational. Voor ruim twintig vormen van online marketing worden de belangrijkste tips en trucs beschreven. Daaronder zoekmachine marketing, social media marketing, affiliate marketing, email marketing, widgets, winvertising, crossmedia marketing en free publicity.

Belangrijke basiskennis over soorten uitingen en slimme afrekenmodellen komt uitgebreid aan de orde. Gebruik het concrete stappenplan in dit boek en de gouden regels voor online marketing om een krachtige, samenhangende online marketing strategie te ontwikkelen. Van het genereren van bezoek tot en met optimale conversie op de eigen website. Met als uiteindelijk resultaat meer bezoekers tegen lagere kosten die maximaal converteren in loyale, winstgevende klanten.

Online Marketing Adviseur en Auteur